Боб'ятинський НВК

"ЗШ І-ІІ ступенів-дитячий садок"

Меню
Форма входу
Радіо
Поділитись
Block title

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

У п’ятницю 6 листопада у Боб’ятинському НВК «ЗШ І – ІІ ступенів – дитячий садок» класними керівниками учнів 1 – 9 класів була проведена виховна година на тему «Великомученик Дмитрій». Класні керівники розповідали учням про те, що 8 листопада (26 жовтня за ст. ст.) Свята Православна Церква вшановує пам’ять одного із ранньохристиянських великомучеників – святого Димитрія Солунського (Мироточивого).

У народній традиції збереглися також народні прикмети та приказки, пов’язані із днем вшанування св. Димитрія. Наприклад, кажуть, що коли 8 листопада холодно і сніжно, то весна буде пізньою, а як відлига – будуть зима і весна теплі. «Прийшов Димитрів день — ... Читати далі »

Переглядів: 330 | Додав: Олічкка | Дата: 08.11.2015 | Коментарі (0)

4 листопада у Боб'ятинському НВК "ЗШ І - ІІ ступенів - дитячий садок" була проведена урочиста лінійка присвячена Дню залізничника. Учні старших класів розповіли про те, що Днем залізничника ця дата стала за ініціативою Львівської залізниці. Виявляється, саме 4 листопада 1861, ще за часів Австро-Угорської імперії, на територію сучасної України — до Львова — прибув перший потяг, який називався «Ярославом». У нинішньому розумінні «Ярослав» був поїздах міжнародного сполучення. Він з'єднував Відень, Краків, Перемишль і Львів.

Днем народження незалежної української залізної дороги можна вважати 24 серпня 1991 року — день проголошення ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: Олічкка | Дата: 08.11.2015 | Коментарі (0)

     29 жовтня у Боб'ятинському НВК відбулися спортивні змагання серед учнів початкових класів під назвою «Козацькі розваги».

     На початку свята ведучі запросили дві команди козачат, а також 5 дівчаток із буквами КОЗАК, які розповіли про запорожців-козаків й привітали всіх із початком змагань. Потім капітани представляли команди і виголошували свій девіз. Учасники команди «Кмітливі» були одягнені у сині накидки, а члени команди «Сміливі» - у жовті.

     Команди змагались у конкурсах «Поїзд», «Влучний кидок», «Осідлай коня», «На волю». Також діти стрибали в мішках, бігали у валянках, збирали горіхи у кошик однією рукою і пролізали крізь вузький та довгий тунель.

     Підсумки підвело журі у складі ... Читати далі »

Переглядів: 335 | Додав: Олічкка | Дата: 01.11.2015 | Коментарі (0)

     12 жовтня 2015 року у Боб’ятинському НВК «ЗШ І – ІІ ступенів дитячий садок» відбулася урочиста лінійка до Дня захисника України, яке святкують 14 жовтня.

     Учні 8 класу Семенюк Соломія і Сеньчук Соломія розповіли деякі відомості про святкування Покрови Пресвятої Богородиці у давні часи. Розповіли про те, що свято Покрови Пресвятої Богородиці було одним з найголовніших свят для козаків, і тому це свято отримало й іншу назву – Козацька Покрова. А також повідомили, що через шанобливе ставлення українське козацтво стало асоціюватися з поняттями військова честь, звитяга, мужність захист кордонів і рідної землі, побратимство.

     Далі учень 7 класу читав вірш стосовно даного свята.

     А також повідомили учням про святкування даного свята ще за часів ст ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Додав: Олічкка | Дата: 01.11.2015 | Коментарі (0)

     9 жовтня у Боб’ятинському НВК був проведений захід під назвою « Подорож з кімнатними рослинами». Свято організувала вчитель біології Галушка О. Б.

     На початку ведучі розповіли про кімнатні рослини й розпочався конкурс «Відгадай!». Учні всіх класів взяли активну участь у розгадуванні загадок.

     Потім Семенюк Владислав і Бєдний Роман ‒ учні 4 і 7 класів, із зав’язаними очима торкались до вазонів руками і відгадували їх назви.

     Наступним був конкурс «Пантоніма». Хмара Тарас і Войтюк Олеся намагались показати, що буде із кімнатними рослинами, якщо їх належно або неналежно доглядати. Ведучі повідомили також правила догляду за кімнатними рослинами.

     Завер ... Читати далі »

Переглядів: 325 | Додав: Олічкка | Дата: 16.10.2015 | Коментарі (0)

     Урочисте святкування Дня вчителя у Боб’ятинському НВК відбулося 2 жовтня.

     Із поздоровленнями до вчителів звернулись найстарші представники шкільної родини - дев’ятикласники. Штокало Вікторія та Михалюк Юрій – ведучі святкової лінійки, які зуміли висловити вдячність педагогам за їх невтомну працю, недоспані ночі та щиру підтримку.

     На лінійці пролунали під музичним супроводом пісні про вчительську працю. Також діти декламували вірші.

     Дев’ятикласники приготували цікаві розповіді про кожного вчителя-предметника. Вони вручали квіти й почесні грамоти у різних номінаціях.

     Важко було не помітити радість як на вчительських, так і на дитячих обличчях. Це виявилось святом і для молодших представник ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: Олічкка | Дата: 07.10.2015 | Коментарі (0)

    16 вересня у Боб’ятинському НВК «ЗШ І – ІІ ступенів – дитячий садок» відбувся квітковий вернісаж. Виставка – огляд проходила за номінаціями: флористика, міні - сади  із сукулентів та аранжування.

     У даному заході брали участь учні 2 – 9 класів. Учні мали можливість виставити вироби виготовлені власноручно.

   Представлені вироби були виготовлені як з овочів і фруктів, так і з живих квітів. Також деякі виставки бул ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: Олічкка | Дата: 17.09.2015 | Коментарі (0)

Святкова лінійка до Дня Знань

Першого вересня у Боб’ятинському НВК «ЗШ І – ІІ ступенів – дитячий садок» відбулася святкова лінійка приурочена Дню Знань. На лінійці учні виконували Гімн України і вшановували пам’ять героїв АТО. Після було надано слово директору школи Басалику Василю Богдановичу, а також зі словами благословення звернувся до учнів, вчителів, гостів отець Петро.

Після цього на лінійці привітали учнів, які прийшли в школу вперше – першокласників. Дітям були вручені перші книги – Букварі. Першокласники розповідали вірші, а також співали пісні. Першокласникам був вручений Королевою Знань ключ, як ключ до знань, які вони отримуватимуть.

Далі привітання приймали учні 9 класу. Учні виконували пісні, вірші. На завершення святкової лінійки продзвенів перший дзвінок і учні попрямували в свої класи з класними керівниками. 

Переглядів: 320 | Додав: Олічкка | Дата: 09.09.2015 | Коментарі (0)

     28 серпня 2015 року відбулося засідання педагогічного колективу. На ньому були обговорені такі питання: організація 1 вересня, виховна і методична робота, охорона праці, підручники для 4 і 7 класів, навчальні плани, роль дистанційного навчання у системі освіти. Останній раз педраду відвідали вчителі з багаторічним досвідом роботи Колінчук Т. П., Мельник А. С. і Полянчук В. П., які залишили педагогічну ниву під гучні оплески. Закінчилось засідання побажаннями від директора на новий навчальний рік.

Переглядів: 362 | Додав: Олічкка | Дата: 09.09.2015 | Коментарі (0)

     1.Прощання зі садочком

   Для багатьох дошкільнят настала хвилююча пора прощатися зі своїми дитячими садочками і зійти на чергову сходинку до дорослого життя. У дитсадку Боб’ятинського НВК також відбулося випускне свято. Вихователі прощалися з дітлахами, яких вчили говорити, малювати, рахувати та читати. Вони дали настанови на майбутнє, адже вже незабаром їхні вихованці підуть до першого класу.

     Майбутні першачки виступили зі змістовною концертною програмою, яка передбачала перевтілення в різні образи. Красиві сценічні костюми та чудовий, зі смаком прибраний зал, милували очі всіх, ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: Олічкка | Дата: 12.06.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 28 »
Корисні посилання
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук



 

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz