Боб'ятинський НВК

"ЗШ І-ІІ ступенів-дитячий садок"

Меню
Форма входу
Радіо
Поділитись
Block title

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 18 » Новини за березень
12:39
Новини за березень

1.Духовна естафета

6 березня 2015 року Боб’ ятинський НВК «ЗШ I - II  ступенів – дитячий садок» урочисто прийняв духовну естафету – ікону Богородиці від Шарпанецького НВК «ЗШ I ступеня».

На початку урочистості виступив о. Петро Палюх, який розповів про значення даної естафети.

Вихованці дитячого садка декламували вірші на честь Діви Марії та складали маленькі рученята у молитві до ікони. Учні школи славили Богородицю у віршах та піснях.

         о. Петро Палюх відправив Молебень до Богородиці та поблагословив усіх присутніх.

         У естафеті взяли участь також і мешканці села.

         Завершилась духовна естафета 10 березня 2015 року.

2.Тиждень англійської мови

У Боб’ятинському НВК ЗШ І-ІІ ст..-дитсадок з 02.03 – 06.03 пройшов тиждень англійської мови до свята весни. Учні 2 – 9 класи брали активну участь у цьому заході. 

Всім учням дуже сподобався тиждень з англійської мови, який підготувала і провела вчитель англійської мови Монянчин В.Г.

3.Тарасова доля – то правда жива

            В четвер 19 березня 2015 року в Боб’ятинському НВК «ЗШ І – ІІ ступенів – дитячий садок» відбувся виховний захід до Дня народження Тараса Григоровича Шевченка «Тарасова доля – то правда жива». Участь у даному виховному заході брали участь учні 2 і 4 класів. Учні читали вірші поета, була інсценізація сценок про життя Т. Шевченка, виконували пісні «Садок вишневий коло хати», «Зацвіла в долині червона калина», «На високій дуже кручі», «Заповіт».

            Із плином часу поезія Кобзаря не втрачає своєї актуальності, а ще із більшою силою торкається дитячих душ.

4. Зустріч птахів

20 березня 2015 року у Боб’ятинському НВК «ЗШ I- IIступенів – дитячий садок». відбувся  виховний захід «Зустріч птахів».

Мета заходу : поповнити знання учнів про роль птахів у природі і житті людини; розвивати пізнавальний інтерес учнів; виховувати бажання допомагати, ставитися до пернатих друзів бережливо.

            У заході взяли участь учні початкових класів та старшокласники. Діти декламували вірші про наших пернатих друзів, розповідали про значення птахів у природі і житті людини. Було проведено конкурс загадок про птахів, у якому взяли активну участь всі учні школи.

            Наприкінці свята вчитель біології Галушка О.Б., яка підготувала захід.

5.„ Обличчя АТО ” очима школярів

         24 березня 2015 року в Боб’ятинському  НВК „ЗШ І-ІІ ст..-дитсадок” відбулася година класного керівника з теми «Обличчя АТО» для учнів 5-9 класів. Класні керівники Монянчин В.Г. та Мамчур Р.П. розказували про події сьогодення нашої держави, про героїв-воїнів – учасників АТО, використовуючи матеріали Координаційного центру по мобілізації Львівської ОДА. Крім того, згадали 6 березня 2015 р., коли до нашої школи була привезена свята ікона Покрови Пресвятої Богородиці, до якої моляться  діти з різних шкіл нашого району, цілували і просили Матір Божу: про мир на теренах  України і у всьому світі, щоб всі наші воїни повернулися чим по-швидше живими і здоровими з війни на сході нашої держави.     Завершили урок хвилиною мовчання за всіма загиблими воїнами… Герої не вмирають, вони відходять у пам’ять вічну. Слава героям! Слава Україні!

Переглядів: 385 | Додав: Олічкка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Корисні посилання
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук



 

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz