Боб'ятинський НВК

"ЗШ І-ІІ ступенів-дитячий садок"

Меню
Форма входу
Радіо
Поділитись
Block title

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 13 » Новини за грудень
14:24
Новини за грудень
1.Андріївські вечорниці
     12 грудня у Боб'ятинському НВК відбулися Андріївські вечорниці. Їх провели учні 7 - 9 класів зі своїми класними керівниками.
     Змістовно був складений сценарій свята. Учні гарно входили у свої ролі.
     Цікаво проходили кусання калети. Пан Калитовський гарно підмалював сажею вуса тим, хто не міг вкусти швидко калиту. Дівчата наліпили вареників з різними начинками, також були вареники із сюпризами. Усім було цікаво вкусити вареник, в якому було записане чиєсь ім'я(дівчині - хлопця, а хлопцеві - дівчини). А також було чути спів дівчат і хлопців.
     Свято запам'ятається усім надовго.Добре, що ми знайомимось із традиціями і звичаями нашого народу і не забуваємо їх.
Статтю підготувала Іванчук О.П. 
2.Свято Микола
 18 грудня у Боб΄ятинському НВК «ЗШ I-II ст.-дитсадок» було участпроведено виховний захід, присвячений дню святого Миколая. У цьому заході брали ь учні 1 – 4 класів та вихованці дитячого садка. Свято підготували класні керівники початкових класів та вихователі дитсадка. Участь у підготовці свята також брали і батьки, які підготували костюми для своїх діток.
 В ході свята діти розігрували сценки, співали пісні, в яких величали святого Миколая, танцювали. На завершення свята всіх учасників святий Миколай нагородив подарунками. Всім присутнім в залі було дуже весело і цікаво. Діти з нетерпінням знову чекають Чудотворця в гості.
3. Новорічний карнавал

30 грудня в Боб’ятинському НВК „ЗШ І-ІІ ступенів – дитячий садок ” відсвяткували „Новорічний карнавал”, який провели класоводи з учнями 2,4 класів.

Активну участь у підготовці свята взяли не лише класоводи 2 і 4 класу, а й батьки учнів. Вони підготовили костюми дітям.

Діти розігрували сценку, співали пісні про зиму, Новий рік, водили хороводи.

На святі були присутні старшокласники, батьки та вчителі. На завершення свята Дід Мороз та Снігуронька обдарували дітей подарунками.

Всім Було весело і цікаво. Діти з нетерпінням чекають Діда Мороза і Снігурочку знову в гості.

4.Новорічні вечорниці

Новорічні вечорниці у Бобятинському НВк відсвяткували учні разом з вчителями. Старшокласники та вчителі були учасниками новорічного дійства. Співали, танцювали, частувалися пампушками, варениками, узваром і т.д.

Весело розважали глядачів сучасні українські бабки „Цветочек” і  „Матрона”. Вчителі та учні пародіювали музичних виконавців: Гордона і Леонтьєва. Музичний хіт „Василина” звучав у виконанні „Івана Поповича”(вчителя Майка В.І) та „Дзідзя”(вчителя Котюка М.С), який супроводжувався танцями учениць 8 класу.

Пісня „Я просто королева ” відомого гурту звучала у виконанні Васів Марії, учениці 8 класу.

За компліменти отримані від хлопців на вечорницях дівчата подарували їм сучасний танець. Між дійствами звучали реклами .

„Змагання зі синхроного плавання”,  провела телеведуча Катя Осляча(Осача), вона ж Юля Марцинюк , учениця 6 класу.

Дві Снігуроньки виборювали першість за право бути головною на святі з Дідом Морозом.

Новорічні пісні та вінчування завершили свято, яке ще довго обговорювалось учнями, вчителями, батьками. Усі були в захваті від свята, бо воно пройшло в сучасному стилі.


Переглядів: 754 | Додав: Олічкка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Корисні посилання
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук



 

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz