Боб'ятинський НВК

"ЗШ І-ІІ ступенів-дитячий садок"

Меню
Форма входу
Радіо
Поділитись
Block title

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 24 » Новини за лютий
14:22
Новини за лютий

1. Евакуація

4 лютого у Боб'ятинському НВК " ЗШ І-ІІ ступенів - дитячий садок' провели навчання по евакуації зі школи. У навчанні були задіяні усі діти навчально-виховного комплексу. Діти дитячого садка та учні 1-4 класів заходили у підвальне приміщення школи, а учні 5-9 класів заходили у сховище ( підвальне приміщення) сільської ради.

2.Святкування дня Валентина

13 лютого 2015 року в Боб’ятинському НВК «ЗШ І-ІІ ст.. дитсадок» відбувся святковий захід до дня всіх закоханих. Учні 6-9 класів брали активну участь у святі. Всі були повні емоцій. Програму представляли двоє ведучих з 7 класу, вони цікаво розказали про історію виникнення і святкування цього дня.

День Валентина добре відомий усім, тому що у всі серця стукає весна, хоча надворі панує ще зима. Але кохання не боїться холоду і розквітає будь-якої пори року.

На святі учні активно брали участь у конкурсній програмі, освідчувались одне одному, танцювали і співали пісні про кохання. На завершення журі оголосили результати і нагородили за такими номінаціями: «Найромантичніша пара», «Найвеселіша пара», «Пара глядацьких симпатій», «Найвигадливіша пара», «Найгарніша пара» та «Ідеальна пара». Крім того, ще проводився конкурс між класами за найкраще підготовлений плакат до дня Валентина. Виграла учениця 7 класу Семенюк Соломія.

Було дуже цікаво, весело і смішно. Всі були дуже задоволені.

3.Пам’яті Небесної Сотні

20 січня у Боб’ятинському НВК „ЗШ І-ІІ ст.. – дитячий садок” учні та вчителі хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні, тих, які заплатили за нашу свободу велику ціну: своє життя.

Сеньчук Соломія прочитала вірш, який зворушив до сліз такими словами:

Прошу для України в Бога щастя і захисту для всіх її дітей…

І в світлий день пришестя, в день майбутній

О Боже мій – Великий, Всемогутній

Вкраїні царство, щастя приготуй

 

4.Знавці рідної мови

Напередотні Міжнародного дня рідної мови у Боб’ятинському НВК „ЗШ І-ІІ ст.. – дитячий садок” відбувся мовознавчий турнір юних знавців рідної мови. У зманні брали участь дві команди „ Мовознавці ” та „ Розумники ”. Цікаві завдання різного типу підібрала вчитель української мови та літератури Іванчук Оксана Петрівна. Змагання носило пізнавальниї, розвиваючий, перевіряючий, творчий характер. Гра була напруженою, чесною і справедливої. Між конкурсами звучали інформаційні новинки української мови, цікавою видалась гра із вболівальниками. Строге журі слідкувало за кожним з конкурсів, справедливо оцінювало їх. Конкурсанти добре справлялись з усіма завданнями, підтвердивши своїми знаннями назви команд. Перемогла дружба.

Команди за кмітливість та знання нагородили грамотами.

 

Переглядів: 373 | Додав: Олічкка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Корисні посилання
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук



 

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz