Боб'ятинський НВК

"ЗШ І-ІІ ступенів-дитячий садок"

Меню
Форма входу
Радіо
Поділитись
Block title

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 12 » Новини за травень
13:25
Новини за травень

1. Прощавай, Букварику!

    7 травня 2015 року у Бобятинському НВК «ЗШ I-II ступенів – дитячий садок» було проведено виховний захід «Прощавай, Букварику!»

    «Буквар» - перша книжка школяра. Він навчає дітей читати, писати, мислити, допомагає розвивати зв’язне мовлення.

     Виховний захід підготувала класний керівник 1 класу Семенюк О.Б. У ньому взяли участь учні 1класу, третьокласники та двоє дівчат 7 класу. Першокласники декламували вірші про літери алфавіту, розігрували сценку, співали пісеньки. Учні 3 класу виконували ролі Букваря і Читанки, а учениці 7 класу – ролі Баби-Яги та Циганки.

     На завершення свята класний керівник вручила своїм першокласникам свідоцтва, що засвідчують високий рівень засвоєння учнями знань з навчання грамоти.

   Учасники свята та гості отримали море позитиву і хороших вражень від проведеного заходу.

2. День пам’яті і примирення

   8 травня 2015 року учні з вчителями Боб’ятинського НВК «ЗШ  I-II ступенів – дитячий садок» провели біля пам’ятника невідомого загиблого воїна у II Світовій Війні урочисту лінійку, присвячену новій пам’ятній даті – Дню пам’яті і примирення.

    Лінійка розпочалась звучанням Державного Гімну. Четверо ведучих поетичними рядками розповіли присутнім про події, військові дії, які відбулися 70 років тому, про той час, коли замовкли постріли гармат, настала тиша, прийшов мир, довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною, ціною крові і сліз. Учні молодших класів у своєму виступі поєднали події минулих днів із сьогоднішніми, які відбуваються на сході країни.

    Перед учнями, вчителями та громадськістю села виступили вчитель історії В.П.Полянчук та директор школи В.Б.Басалик, які розповіли про сьогоднішнє свято та побажали усім мирного неба.

    Пам'ять полеглих у II Світовій Війні вшанували хвилиною мовчання. Лінійка закінчилась «Молитвою за Україну».

3.З родини йде життя людини

   15 травня 2015 року у Боб’ятинському НВК «ЗШ I – II ступенів – дитячий садок» було проведено виховний захід «З родини йде життя людини».

  У ньому взяли участь учні другого класу. Діти читали вірші про членів сім'ї, співали пісні, розповідали смішинки. Було проведено чимало конкурсів, у яких взяли участь учні та гості свята.

   Наприкінці свята учні привітали своїх рідних малюнками та саморобними квітами. Класний керівник Стефанишин М.О., яка підготувала виховний захід, побажала усім добра та злагоди у родинах.

4. Останній дзвоник

   29.05.2015 року як і у всіх школах району у Боб’ятинському НВК „ ЗШ І-ІІ ступенів-дитячий садок ” пролунав останній дзвінок для випускників-дев’ятикласників та інших школярів. Свято відкрив директор школи. Було піднято кращими учнями школи Друль Мар'яною і Семенюком Владиславом державний прапор України, пролунав гімн держави. А також було вшановано па'ять загиблих героїв в зоні АТО хвилиною мовчання. 

  На свято були запрошені священик і сільський голова, які привітали учнів із закінченням навчального року. Отець Петро поблагословив усіх і покропив освяченою водою. Директора школи Басалик В.Б. зачитав наказ , про переведення учнів до наступних класів, про нагородження учнів похвальними листами, і про допуски учнів 9 класу до ДПА. А також нагородив учнів грамотами за зайняті призові місця в окружних та районних предметних олімпіадах, та за зайняті місця в різних конкурсах та спортивних змаганнях.    Ведучі слово надали першокласникам, які заспівали три пісеньки для випускників і розказали для них вірші-побажання, а також подарували пам’ятні дзвоники. У свою чергу дев’ятикласники теж розповідали вірші про свої минулі шкільні роки, дякували всім вчителям. Свято закінчилось галасливим шкільним дзвоником.

Переглядів: 353 | Додав: Олічкка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Корисні посилання
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук



 

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz