Боб'ятинський НВК

"ЗШ І-ІІ ступенів-дитячий садок"

Меню
Форма входу
Радіо
Поділитись
Block title

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Турнір, присвячений Дню Збройних Сил України
19:43
Турнір, присвячений Дню Збройних Сил України

     3 грудня у у Боб'ятинському НВК відбувся спортивний турнір, присвячений Дню Збройних Сил України, у якому взяли участь школярі старших класів. Організував змагання вчитель фізкультури Стадницький І. П.

     На початку учні внесли синьо-жовтий стяг й пролунав Державний гімн України. Потім вони читали напам'ять вірші, співали пісню про Україну, лунало вітальне слово й представлення команд. Перша команда ─ це «Дужі», а друга ─ «Силачі».

     Спершу команди позмагались у конкурсі під назвою «Біг з естафетною паличкою». Другим було змагання «Перенесення вантажу з баскетбольним м'ячем», третім ─ «Ведення м'яча між фішками». Потім була вправа на влучність, де дівчата закидали баскетбольний м'яч, а хлопці намагались попасти футбольним м'ячем у ворота. Ще діти стрибали, тримаючи м'яч між ногами й передаючи його наступному гравцеві. Після цього було змагання між капітанами команд. Бєдний Роман ─ капітан команди «Дужі», й Муж Володимир, що був капітаном «Силачів», мали якнайшвидше одягнути сорочку, піджак, штани і кросівки, наче справжні військові. Наступним був конкурс зі скакалкою, яка знаходилась за 4-5 м. від гравців. Треба було добігти до неї, 5 разів стрибнути, оббігти фішку й передати естафету гравцеві своєї команди. Під час турніру школярі також пробували попасти тенісним м'ячем у обруч, ракеткою підбивали його до фішки. Наступним стартував конкурс, під час якого капітани демонстрували своє вміння чистити картоплю. Тоді учні перетягували канат й пробували якнайбільше налити води із відра у склянки, а із склянок ─ у пляшки. Власне спортивні змагання на цьому закінчились й розпочалась теоретична частина, під час якої школярі відповідали на запитання.

     У підсумку журі у складі Семенюк О. Б., Мартинюк І. П. і Майка В. І. підрахувало бали й визначило переможця. Команда «Дужі» набрала 30 балів, а «Силачі» отримали 29 балів. Вчитель фізкультури привітав переможців й подарував їм футбольний м'яч. На цьому турнір закінчився, і всі із бадьорим настроєм тішились досягнутому.

Переглядів: 404 | Додав: Олічкка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Корисні посилання
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук



 

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz