Боб'ятинський НВК

"ЗШ І-ІІ ступенів-дитячий садок"

Меню
Форма входу
Радіо
Поділитись
Block title

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
1.День Святого Валентина
02.2013 р. У Боб’ятинському НВК святкували День Святого Валентина. У святкуванні брали участь 7,8,9 кл. Було організовано ряд конкурсів, де завзято змагались за виборювання призових місць «Валентин і Валентина», «Міс Ніжність і Містер Ніжність», «Міс Елегантність і Містер Елегантність», «Міс Поетичність і Містер Поетичність», «Міс Гармонія і Містер Гармонія». Під веселий гамір завершилось свято відкриванням скриньки з валентинками.
2.Міжнародний день мови
21.02.2013 р. у Боб’ятинському НВК " ЗШ І-ІІ ступенів – дитячий садок" відбулися заходи, присвячені Міжнародному дню мови, які проходили під гаслом " Любіть, вивчайте і шануйте рідну мову". Між учнями 5,6 класів та 7 класом відбувся Мовознавчий турнір. Школярі демонстрували свої знання з української ... Читати далі »
Переглядів: 446 | Додав: Олічкка | Дата: 19.03.2013 | Коментарі (0)

1.День Соборності
01.2013 р. У Боб’ятинському НВК ,,ЗШ I-II ст. –дитсадок” відбулася тематична лінійка , присвячена Дню Соборності. Учні повідомили ,що тому 94 роки збулася одвічна мрія багатьох поколінь українців.Українська Народна Республіка та Західно-Українська Народна Республіка обєдналися в одну єдину Соборну українську державу. Учні утворили живий ланцюг в пам’ять Акту Злуки.
Статтю підготувала Іванчук Оксана Петрівна
2. Крути
01. 2013 р. У Боб’ятинському НВК ,,ЗШ I-II ст. –дитсадок” учні 9 класу провели виховний захід "Спомяни їх, не забудь!” присвячений героям Крут. Школярі повинні пам’ятати своїх героїв і свою історію. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у далекому 1918 р.
Переглядів: 484 | Додав: Олічкка | Дата: 19.03.2013 | Коментарі (0)

Новорічний карнавал
У Боб'ятинському НВК 28 грудня відбувся "Новорічний карнавал" серед учнів 5 - 9 класів. Учнями було продемонстровано різноманітні сценки, такі як " Червона шапочка", "Білосніжка і семеро гномів" та уривок "Ніч перед Різдвом". З допомогою батьків були підготовлені вдалі костюми персонажів. Карнавал був цікавим, веселим, тому що відбувався у сучасному стилі.
А також у "Новорічному карнавалі" взяли участь і молодші класи, які продемонстрували сценку "У пошуках снігурки".Підготовили карнавал класні керівники.
Статтю підготувала Думич М.І.
Переглядів: 501 | Додав: Олічкка | Дата: 27.02.2013 | Коментарі (0)

   З 05.11.12 р. по 14.11.12 у Боб’ятинському НВК „ЗШ І-ІІ ступенів – дитячий садок ” відбувся тиждень української мови, присвячений Дню української писемності та мови. Учителі з учнями організували і провели ряд заходів. Школярі взяли активну участь у написанні творчих робіт. Кожен клас підготував цікаву інформаційну хвилинку під назвою „Рідна мова на чужині ще миліша стає ”. Дев’ятикласники спільно із завідуючою бібліотеки підготували усний журнал „ Великий літописець ”.
    Найвеселіше і найцікавіше пройшли мовні турніри, філологічні ігри, учні завзято змагались, виборювали призові місця. Щоб відати належне нашій рідній українській мові учні та вчителі школи цілий тиждень приходили у вишиванках.    
Переглядів: 406 | Додав: Олічкка | Дата: 19.11.2012 | Коментарі (0)

 1. День вчителя
У п’ятницю п’ятого жовтня 2012 року учні Боб’ятинського НВК „ЗШ І-ІІ ступенів – дитячий садок ” урочисто вітали вчителів школи. До уваги вчителів прозвучав концентр-вітання.
   Учні влучно підібрали слова кожному вчителю-предметнику, директору, завучу школи. У виконанні шкільного ансамблю звучали пісні про вчителів, а також жартівливі пісні, гумористичні сценки про шкільне життя від яких присутні отримали декілька хвилин сміху.
  У честь цього свята у школі був день самоврядування. „Дев’ятикласники-вчителі ”добре підготувались до уроків, які провели у 1-8 класах. Кожен старшокласник ... Читати далі »
Переглядів: 416 | Додав: Олічкка | Дата: 17.11.2012 | Коментарі (0)

У Боб'ятинському НВК відбувся незвичайний квітковий вернісаж.
Учнями класів були представлені роботи у трьох номінаціях: флористика, вирощений вазон та дари осені.
Кожна композиція була вдало продумана учнями та відповідала своїй назві.
Більшість з них присвячені Україні.
Була велика кількість вирощених вазонів, котрі захоплювали своєю красою кожного з присутніх.
Та найцікавіші були підготовлені дари осені, зроблені у формі чудернацьких чоловічків. ... Читати далі »
Переглядів: 407 | Додав: Олічкка | Дата: 13.10.2012 | Коментарі (0)

1. Окружне змагання
15 березня у стінах Боб’ятинського НВК відбулося урочисте спортивно-розважальне змагання присвячене в честь героя ОУН-УПА В.Мартинюка (Марцинюка). Учасниками команд стали учні сіл: Княже (І місце), Лучиці (ІІ місце), Боб’ятин (ІІІ місце), Спасів і Тартаків. Відкрив спортивне свято зі вступним словом В.П.Полянчук (історик), після чого учні Боб’ятинської школи продовжили невеличким святковим концертом. Переможці були нагороджені грамотами.
 
2. Свято зустрічі птахів
Свято зустрічі птахів проводиться у нашій школі на початку весни. 19 березня прилітають лелеки, які приносять нам весняне тепло і сонечко. У нашому краї весну зустрічають піснями-веснянками, як розпочинали виконувати у третю неділю після поча ... Читати далі »
Переглядів: 440 | Додав: Олічкка | Дата: 13.04.2012 | Коментарі (0)

94 річниця пам’яті Героїв Крут Бій під Крутами — бій, що відбувся 16 (29) січня 1918 року на залізничній станції Крути під селищем Крути та поблизу села Пам'ятне, за 130 кілометрів на північний схід від Києва. Цей бій тривав 5 годин між 4-тисячною більшовицькою армією Михайла Муравйова та загоном київських студентів і бійців вільного козацтва, що загалом нараховував близько чотирьох сотень вояків. У перебігу військових дій бій вирішального значення не мав, та у свідомості багатьох, особливого значення набув завдяки героїзму української молоді. Особливо вразило сучасників поховання юнаків, які потрапили після бою в полон до більшовиків і у кількості 27 чоловік були страчені більшовиками. На похороні у Києві біля Аскольдової могили президент Михайло Грушевський назвав юнаків, які загинули в нерівній боротьбі, героями, а поет Павло Тичина присвятив героїчному вчинкові вірш із назвою «Пам'яті тридцяти». Десятиріччями ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Додав: Олічкка | Дата: 13.04.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 26 27 28
Корисні посилання
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук



 

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz